Kompetencia és szakmai alázat

Sokoldalú, tapasztalt és lojális szakamberekből álló csapatunk örömmel segít megoldani problémáit.

Csapatunk

Szilágyi Gábor CCO
Alapító
Az iTineris ügyvezetője és innovatív szoftveres megoldásainak megálmodója. Precíziós mezőgazdasági szakmérnök, mezőgazdasági mérnök, erdésztechnikus, mérnök-informatikus és rendszer-informatikus végzetséggel rendelkezik, tagja a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarának, és alapítója a Magyar Hidropónikus Öntözési Szövetségnek.
Balogh Imre CBO
Alapító
Az iTineris Informatikai Kft. alapító tagja és keresedelmi igazgatója. 25 év kereskedelmi tapasztalattal rendelkezik, 2005 óta dolgozik az agrárszektorban. Dunaújvárosban szerzett kereskedelmi közgazdász diplomát, és rendelkezik távközlés-technikai szakképesítéssel is.
Marozsán János COO
Alapító
Alapítóként felel az iTineris Informatikai Kft. stratégiai vezetéséért. Közgazdász, közlekedésmérnök, gépjármű technikus, igazságügyi gépjármű és okmány szakértő, több agrárvállalkozásban igazgatósági tag, illetve vezető tisztségviselő. Tagja a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarának és alapítója a Magyar Hidropónikus Öntözési Szövetségnek.
Király László COO
Alapító
Az iTineris társalapítójaként üzembiztos helymeghatározó rendszerek létrehozásárt és üzemeltetéséért felel, villamosmérnöki végzetséggel rendelkezik, és 30 év tapasztalatot szerzett programozható elektronikai készülékek fejlesztésében.
Ignácz Rita QMO
Operatív asszistens
Vegyésztechnikus végzetséggel rendelkezik, az iTineris csapatában a talajtani kutatásokat irányítja, illetve a minőségirányítást vezeti, felügyelete alá tartoszak a GDPR és ISO rendszerek.
Sebe Imre Soma CTA
Szakmai tanácsadó
Okleveles mezőgazdasági gépészmérnök, felsőfokú műszaki logisztikus és munkavédelmi szakmérnök. 2011 óta fejlesztőcsapat tagjaként dolgozik agrár műholdas eszközök termékmenedzsereként és precíziós szaktanácsadójaként. 2009 óta az iTineris Kft. flotta kontrolling és menedzsment tanácsadója.
Lajtabán László CTE
Hardver- és szoftverfejlesztő mérnök
Villamosmérnökként 2010 óta foglalkozik mikrokontrollerekkel és ipari eszközök fejlesztésével. Az iTineris Kft.-nél 2014 óta felel mezőgazdasági elektronikák és a hozzájuk kapcsolódó szoftverek fejlesztéséért.
Sasvári Gábor CQA
Szakmai tanácsadó
Agrármérnök, minőségbiztosítási szakmérnök. Több, mint tíz éven át dolgozott műszaki értékesítési menedzserként és műszaki beruházások szaktanácsadójaként, vezetett 3900ha szántófölddel rendelkező növénytermesztő céget, ahol a precíziós gazdálkodás bevezetéséért felelt. 2018 és 2020 között a Szent István Egyetem növénytermesztési tanüzemeinek vezetője. A Matyó Agrártermelő Zrt. termelési igazgatója.
Balog Eszter Office
Farkas Viki Office
Varga László Műszerész
Szűcs Nándor CTO
Horváth Alexandra Support
It fejlesztő csapat C++, Node.js, React.js, Vue.js, MongoDb, iOS, Android szaktudással