Elhozzuk a digitális gazdaságot

Flottakövetési, szarvasmarha-tenyésztői, e-útdíj és intelligens személyzeti adminisztrációs rendszereket kínálunk partnereink számára.

GPS alapú flotta nyomkövető rendszer

Másodperc alapú pozíció a járművekről GPS alapú pozíció és mozgási adatok (mozgás irány, sebesség vagy a megállás időtartama) megjelenítése a pillanatnyi állapot szerint, térképes nézetben, akár okostelefonon és tableten is.
Területalapú munkák elszámolásai Munkaidő és gépidő kihasználtságának lekérdezhetősége. Lehetőség van saját táblatérképek betöltésére, szerkesztésére is (összevonás, szétbontás bérbeadók változása miatt, belvizes részek kivétele, növénykultúra változtatás stb.).
Üzemanyag fogyasztás nyomonkötevése Az üzemanyag felhasználás állandó feügyelete révén ellenőrizhetőek a betankolások, felderíthetőek az üzemanyageltávolítás mennyisége, ideje, helye, mérhető egy munka pontos üzemanyagköltsége. A betöltött mennyiségek kimutatása összevethető a benzinkút által számlázottal.
Időszakos kimutatások lekérdezése Napi bontás, heti, havi, éves összesítés, gazdálkodási napló alapjául szolgáló terület-alapú összesítők, összesítés a munkafolyamatokról, munkaidő hatékonyság elemzése, gépidő kihasználtság vizsgálata, a közvetett költségek (pl. tábla megközelítés) kimutatása.
Járművezetők azonosítása Személyazonosítás, munkafolyamat-kiválasztás, utólag is meghatározható, ki, mikor, hol, mit csinált, az átlátható, pontos elszámolás és a munkafegyelem, termelési hatékonyság javítása érdekében. Megelőzhető a járművek magáncélú használata és visszaszorítható a gépekkel végzett illegális munka.
Riasztások, figyelmeztetések Automatikus riasztások e-mailben és sms-ben területelhagyás, -megközelítés, üzemanyagszint változás, tanksapka levétel, készülék meghibásodás esetén.

SZARVASMARHA TENYÉSZTŐK- ÉS HIZLALÓ ADMINISZTRATÍV RENDSZERE

Húsmarha-csordák fejlődési és egészségügyi nyomonkövetése Biotechnológiai megoldásaink lehetőséget nyújtanak húsmarha-csordák nyilvántartására, fejlődési és egészségügyi nyomonkövetésére, a beteg állatok még tünetmentes szakaszban történő azonosítására és elkülönítésére.
Elektronikus bejelentések támogatása Az automatikus riasztásokkal kiegészítve a rendszer lehetővé teszi, hogy olyan események, mint az ellés esetén azonnal regálhassunk, illetve járvány esetén akár az egész csordát sikeresen óvjuk meg.

ELEKTRONIKUS ÚTDÍJ SZEDÉSI RENDSZER

Elektronikus útdíj fizetés az útdíjhasználat automatikus továbbításával GPS-GSM technológia használatával folyamatosan követjük a járművek pozícióját, azokat közvetítjük a központi feldolgozó szerverek felé, melyek a kapott adatok alapján meghatározzák a jármű útvonalát, és a fizetős úthasználatot továbbítják az Útdíjszolgáltató felé.
0-24 támogatás Az iTineris Kft. ügyfelei számára folyamatos (0-24) call center szolgáltatást biztosít, ahol munkatársaink a HU-GO járműmodullal, annak használatával vagy állapotával kapcsolatos kérdésekre a nap bármely órájában választ adnak.